Vaccinationsmottagning Malmö

Vi har tre vaccinationsmottagningar i Malmö och ytterligare ett trettiotal mottagningar i Stockholm, Göteborg och på många andra orter i landet. På alla våra vaccinationsmottagningar erbjuder vi vaccination med drop-in under öppettiderna.

Tag med detta till ditt besök

När du kommer till oss för att vaccinera dig behöver du alltid ha ID-kort eller pass med dig för att kunna stärka din identitet. Om du har ett vaccinationskort sedan tidigare är det också bra att ta med så att vi kan fylla i de nya uppgifterna. Det hjälper oss även att se vad du har för vaccinationer sedan tidigare eftersom det inte finns något nationellt vaccinationsregister.

Har du tappat bort ditt vaccinationskort eller om du inte har något sedan tidigare så hjälper vi dig att upprätta ett nytt. Fortsätter du att vaccinera dig på våra kliniker så kommer alla uppgifter även att finnas i vår databas som är tillgänglig från våra olika mottagningar i landet.

vaccin påfyllningsdos

Frisk och kry när du ska vaccinera dig

När man vaccinerar sig kan kroppen tillfälligt bli påverkad någon dag efteråt. Det är vanligt att det uppstår en mindre rodnad eller att du blir öm och svullen kring vaccinationsstället. Det är även helt normalt att bli lite trött och få muskelvärk. Kroppens immunförsvar sätts igång när vi vaccinerar oss och exempelvis vid vaccination mot säsongsinfluensa kan man få influensaliknande symtom någon dag efter vaccinationen. Det är därför bäst att du tar alla former av vaccin när du mår så bra som möjligt. Då har kroppen bäst förutsättningar för att bygga upp det nya skyddet.

Våra vaccinationsmottagningar i Malmö

Nedan hittar du information om våra vaccinationsmottagningar i Malmö. Våra ordinarie öppettider är vardagar kl 10.00 till 18.00 och lördagar kl 10.00 till 15.00. Malmö city har endast öppet på vardagar och lunchstängt kl 13.30-14.00. Avvikelser i öppettiderna kan förekomma på helgdagar, midsommar, julafton och liknande datum.

Malmö City

Gustav Adolfs torg 8 A
Malmö
Tel: 040-617 03 50

Triangeln

Rådmansgatan 12 C
Triangeln Malmö
Tel: 040-617 03 51

Mobilia

Per Albin Hanssons väg 32 D
Mobilia Malmö
Tel: 040-617 03 52

 

Våra vaccinationsmottagningar finns nära dig - välkommen på drop-in i Malmö.